Dobrodošli u Vinariju Rossi

Gin

Nostromo Wine Gin hommage je istarskim moreplovcima koji su se krajem 19. i početkom 20. stoljeća otisnuli u svijet. Vjeran svojoj tituli vođe palube, Nostromo nije samo svjetski putnik, nego i povratnik. Stečenim iskustvom i mirodijama s pet kontinenata sada oplemenjuje ono najdragocjenije što ima kod kuće - vrhunsko istarsko vino. Tako nastaje Nostromo Wine Gin, jedinstven spoj najboljeg što svijet i Istra mogu dati.

Istarski terroir ovog osebujnog pića očituje se prvenstveno u osmerostrukom destilatu malvazije istarske. Otisnete li se pak s Nostromom na putovanje okusa, otkrivat ćete slojeve pažljivo odabranih nota. Prvo će Vas dočekati miris borovice, korijandra i narančine kore, a na slijed note suhog cvijeća nadovezat će se sladić te anis u tragovima. Toplina i punoća okusa odmah odaju rasni karakter gina, a malo ugodne gorčine s primjesom zvjezdastog anisa aftertaste su pustolovine koji još dugo traje i pamti se.

To je naš Nostromo. Vrhunski gin od vrhunskog istarskog vina.

Teran

SERVIRANJE

---

RAKIJE OBITELJI ROSSI

U ponudi obitelji Rossi su tradicionalne istarske rakije Biska, Erba luigia, Medenica, Travarica, Loza Muškat žuti, Komovica Malvazija istarska, te liker od terana Teranetto.

Destilati